> Woningbouw

Woningbouw

Een eigen huis, vrijstaand of halfvrijstaand, op een stuk eigen grond, naar eigen inzicht gebouwd en ingericht. Velen dromen ervan. Aannemersbedrijf Dons en Troost bouwt deze woningen op maat. Door de opdrachtgever inspraak te geven bij het ontwerp van de woning, komt het aannemersbedrijf tegemoet aan de steeds belangrijker wordende behoefte aan individueel wonen.

De ervaring van Dons en Troost met de bouw van vrijstaande woningen gaat terug tot het oprichtingsjaar 1976. In de beginjaren was er grote interesse in vrijstaande woningen. De bouw van de eerste halfvrijstaande woningen was veertig jaar geleden voor Dons en Troost een ware mijlpaal en neemt de laatste jaren steeds meer toe.

Dons en Troost heeft een groot aantal standaard ontwerpen voor vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Deze ontwerpen kunnen zonder meer worden uitgevoerd, maar ook kunnen ze als uitgangspunt worden gebruikt met aanpassingen zoals de opdrachtgever dat wenst. Aannemersbedrijf Dons en Troost houdt wel de balans tussen wens en kwaliteit in evenwicht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.