> Bedrijf

Bedrijf

ISO en VCA
Aannemersbedrijf Dons en Troost b.v. is ISO en VCA gecertificeerd.
Dit garandeert dat het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, degelijkheid en personeelsbeleid.
Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het geleverde werk ook voldoet aan deze eisen.

Opleiding en Scholing
Het succes van de ondernemer is afhankelijk van de kwaliteit van het personeel.
Zeker waar het gaat om projecten waarin mensen moeten wonen of werken is slordigheid uit den boze. Opleidingen, bijscholing en cursussen zorgen ervoor dat de werknemers van Dons en Troost de aansluiting behouden bij de talloze ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Traditioneel en flexibel
Standaardontwerpen liggen bij Dons en Troost niet vast. Over alles valt te praten, van de indeling van het huis tot aan de kleur van de voegen in de badkamer. Aannemersbedrijf Dons en Troost vindt flexibiliteit hun grootste kwaliteit en wil alle moeite doen om die kwaliteit te behouden. Een traditionele bouwwijze is één van de mogelijkheden om die flexibiliteit te bieden.

Kwaliteit in eigen huis
Aannemersbedrijf Dons en Troost staat dicht bij het ontwerp van de eigen bouwwerken. De nauwe samenwerking met architecten en projectontwikkelaars houdt de flexibiliteit van het bouwbedrijf intact en daardoor kunnen specifieke wensen van klanten worden gehonoreerd.

Woningborg
Opdrachtgevers willen soms maximale zekerheid bij het bouwen van hun nieuwe woning. Dons en Troost voldoet aan de eisen van Woningborg en geeft u daarom de mogelijkheid om uw woning te bouwen onder Woningborg-garantie. Dit houdt in dat uw woning onder alle omstandigheden afgebouwd zal worden, hiervoor staat Woningborg garant.

Voor meer informatie zie ook http://www.woningborg.nl